Sweet Potato
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 10 November 2011 | 04:35 | 0 Atasinchi
Asalam... teman ku.. semua sihat?? kalo takk sihat janggan lupa makan ubat tau atau jumpa doctor cepat2 tau?? :)
oke ari ni akuu nak cite sikit nak tahu x akuu dgn mamber aq kena tolong cikgu aq tau ...
nak tahu buat ape?? kite orang kena cat peta dunia bukan sikit tu banyak tu.. kalo sikit x per lah kan tapikan best tu kite orang dapat banyak penggalam semasa melakukan aktiviti tu esok kite org kena buat peta malaysia pulak ..banyak benda tu kena buat esok tapi x pe esok hari last kite orang sekolah sbb minggu depan kami dicutikan keran SPM haha....tapi ada cikgu yg minta tolong jugak minggu depan entah nak suruh buat ape lah pulak hihihi........

oke lagi satu akuu nak ucapkan selamat menjawab peperiksaan SPM kepada akak2 , abang2 , form 5 dan kepada rakan blogger , facebook , dan sebagainya.... akuu sebagai adik mendoakan yg terbaik untuk korang semua yea.... SEMOGA BERJAYA YEA AKAK2 AND ABANG2 FORM 5 =)
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕



_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
Tutorial : Akak lyssa Yang Comel
Edit By : Khairul Akf BestView : Google