Sweet Potato
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 30 November 2011 | 06:34 | 0 Atasinchi
Asalam semua ..... lame dah akuu tak update blog ni kan ???
oke koorg ape kharbar ?? semua sihat ?? kalo yg x sihat tu cepat2 lah makan ubat yea :D
hari ni akuu nak cite sikit pasal singgapura yg akuu baru je pergi masih awal cuti skloh haritu best tau sbb dah 6 tahun akuu x pergi sana. masih kecik SINGAPURA tu tempat akuu bermain dgn sedara mara akuu tau aq xsempat amik banyak gambar yg  kat bawah tu je yg sempat akuu amik :D


                               
ha yg ni dekat umah sedara kat woodland umah ni kecik je tapi bile akuu masuk macam bangglo tu besar lawa pon lawa best lah sbb akuu dah lama x pergi katakan :D
ha yg pulak kat umah kak atok akuu yg depan akuu tu kak atuk akuu yg sebelah dea tu atok akuu ni kat umah sedara jugak :D tapi x ingat name tempat lah :P

masa tu akuu rasa happy sanggat2 tau maklomlah 6 tahun x pergi tu dari umur akuu 10tahun tu tahun last g SINGAPURA lepas tu x pergi lah hingga sekarang ni :D ni akuu dah ada pasport semula bile2 masa je boleh pergi lagi sana :D
tak lama lagi ada pertemuan kerluarga kat SINGAPURA tapi x tahu bile kalo akuu pergi mesti ramai sedara mara yg hadir :D mungkin yg akuu x pernah jumpa akuu akan jumpa best lah kalo cam tu :D harap2 dapat akuu pergi kalo ada pertemuan kerluarga lagi :D akuu x saba rasa nak jumpa kwn2 lame akuu yg kat SINGAPURA TU :D
oke sampai sini dulu yea :D penat menaip 
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕



_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
Tutorial : Akak lyssa Yang Comel
Edit By : Khairul Akf BestView : Google