Sweet Potato
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 11 February 2012 | 23:46 | 0 Atasinchi
Asalam semua... ape khabar kalian semua ??? lama dah update blog kesayangan aku ni :D
hari ni aku nak cerita pasal game -,- name game ni kingdom of camelot . kalau koowang tenggok cite MERLIN tak?? ha game ni dari cerita tu lah. aku dah main game ni selama 2tahun dah :D  ni contoh gambar game tu :D







haha 2tahun untuk semua yang aku buat dalam pic tu. sekarang dah lvl 60... paling best main game ni ialah dapat kawan dari luar negara :D ramai dah kawan dgn orang negara. salah sorang yang sanggat baik dgn aku name dea Craig Burnett, name dea dalam game ni lord zinkta , aku panggil dea zink, zinky. banyak benda aku dapat dari orang2 luar negara :D kebanyakkan orang australia.  
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕



_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
Tutorial : Akak lyssa Yang Comel
Edit By : Khairul Akf BestView : Google