Sweet Potato
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 25 December 2012 | 21:27 | 0 Atasinchi
*Assalamualaikum*

patotnya post ne dipost pada 4/12/2012
tapi disebab kan lambat dapat gambar so baru lah dipost 
pada harini !! :)
btw takpelah ... thank to Zulhairi
kerana upload bepera pic kat dalam group kelas :)
btw ini lah gelagat kami selepas tamat paper spm tahun 2012
main balig-baling tepung ( normal semua sekoah pon buat)
mandi hujan , sembur spray dan macam lah 
seronok sangat masa tuh :)
okey ini pic masa 4/12/2012






dalam masa yang sama , hujan turun dengan lebat masa ne tu yang basah kuyup
hahaha.. adew jugak yang berani membakar barang larangan
kuikuikui 
tengok berani kan kami semua ne :3 
(memang lah berani sebab kat sekolah tuh cume kami, and pengawas yang bertugas jaga exam tu je)
 pasal tuh yang terlebih berani.
walau macam mane pon mereka yang terbaik !! 
tak rugi aku dapat kenal diaorang dalam masa dua tahun aku bersekolah di
Smk Jalan Kota Tinggi (2011-2012)

Btw aku rindu korang sangat-sangat! 
budak-budak kelas 4&5 Geografi (2011-2012) 
sebab tak dapat dengar diaorang buat bising dalam kelas 
lagy, tak dapat kegilaan diaorang lagy 
and tak dapa dengar perkataan ponteng lagy !
and yang paling penting tak dapat ucap selamat kat cekgu-cekgu
lagy :( . owh biasa lah ketua kelas lah katakan ^_^
kenangan di Smk Jkt tak akan kulupakan untuk selama-lamanya

okey lah sampat sini je dulu untuk hari ini :)
macam biasa lah kepasa aku sah pening kuikuikui
tak tahu nak taip apew dah 
I'Allah adew masa aku update lagy ! 

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕



_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
Tutorial : Akak lyssa Yang Comel
Edit By : Khairul Akf BestView : Google